Zingeving

Onze methode is meer dan enkel een esthetische zoektocht.
De door ons ontwikkelde producten worden ontworpen om tegemoet te komen aan nieuw ontdekte behoeften en aan de evolutie van het milieu en de samenleving en houden rekening met de technologische vooruitgang.
Hun vorm ontspruit uit deze nieuwe ontwikkelingen, vertaalt wat de producten werkelijk inhouden en welke functies ze vervullen.
Kortom, uw producten zullen zingevend zijn!


Industrieel ontwerpen

De oplossingen die we voorstellen, zijn industrieel in de praktijk te brengen. Hiertoe staan we in voor alle industriële aspecten; de technische beperkingen, de materialen en hun toepassing, het transport, het stockagevolume, ... om het product zo goed mogelijk in het industriële proces te integreren.


Vereenvoudigen

“Eenvoud is opgeloste complexiteit”
Constantin Brancusi

De eenvoudige dingen zijn voor ons de sterkste, de mooiste en de modernste.
We zijn vereenvoudigers: gedurende de gehele ontwikkeling van het product ontleden en analyseren we, onderzoeken we diverse pistes en snijden we erin om uiteindelijk tot een evident product te komen.


Het product verleidelijk maken

“God zit in de details”
Ludwig Mies van der Rohe

Evenwichtige vormen, vloeiende lijnen, een subtiele dosering van de kleuren doen de natuurlijke elegantie van het product tot zijn recht komen.

De architectuur van het product en zijn coherentie vormen de basis van een verleidelijk product. We hechten echter ook veel belang aan het eindproduct en zijn afwerking. Voor ons maakt het detail alle verschil en geeft dit het product dat ondefinieerbare extraatje waardoor het de harten zal veroveren.

Onze producten zijn resoluut eigentijds en tijdloos.