Uw communicatie van A tot Z

U wenst een professioneel communicatiebeleid op te zetten voor uw bedrijf, zonder een beroep te moeten doen op een hele resem gesprekspartners?

Na analyse van uw vraag en nadat we samen uw behoeften hebben gedefinieerd, verzorgen wij alles: creatie van uw communicatiemiddelen, productie van het drukwerk, beheer van uw reclamecampagnes, relaties met de pers, …

En ondertussen kunt u uw job (verder) uitoefenen!


Een kwaliteitsservice tegen redelijke prijzen

De menselijke omvang van ons bedrijf laat ons toe een correct prijsbeleid te voeren, in verhouding tot onze prestaties. We opteren voor transparantie en onze tarieven worden telkens op dezelfde manier toegepast bij al onze klanten.
We zijn er niet op uit om uw budget op te blazen, noch om u « de ogen uit te steken », maar wel om u een kwaliteitsoutput te leveren die aan uw behoeften beantwoordt, dit alles gecombineerd met een persoonlijke service.

Voor de productie van drukwerk kunnen we, gezien het jaarlijks behandeld volume en onze vertrouwensrelatie met de drukkers, voordelige tarieven bekomen en indien nodig zeer korte termijnen, met daarbovenop een onberispelijke kwaliteit. En indien u als klant – net als wij – overtuigd bent van de noodzaak van een milieu-ethiek, dan kan Médiane u advies geven over het gebruik van gerecycleerd papier en/of papier afkomstig van duurzame teelt.


Eenvoud en samenhang van uw communicatie

Médiane ontwikkelt uw informatiedragers en geeft hierbij de voorkeur aan eenvoud en duidelijkheid, zodat uw boodschap goed overkomt. We zoeken ook naar nieuwe pistes om uw sterke punten in de verf te zetten en u te helpen u te onderscheiden.

Het is onze missie om ons zo goed mogelijk de over te dragen informatie eigen te maken, de relevante argumenten te vinden en ze in een vorm te gieten in een (visuele en verbale) taal die aantrekkelijk en toegankelijk is voor de lezer.

Onze adviserende rol is transversaal om de samenhang van al uw informatiedragers te garanderen en de identiteit van uw bedrijf te versterken.

Wie meer kan, kan ook minder! We kunnen vanzelfsprekend ook uw gerichte en punctuele vragen beantwoorden.


Technische aanpak

Door hun opleiding en ervaring zijn de ontwerpers van Médiane specialisten van het onderwerp, bekwaam tot een globale overdenking van het product. Hun kennis van uw product is inderdaad oppervlakkiger dan deze van uw interne diensten, maar ze zijn wel vertrouwd met het technische aspect, hebben meer afstand en sowieso de reflex van een didactische aanpak. Een troef voor de verwezenlijking van handleidingen en andere technische documenten!


awex

Médiane is eveneens aangesloten bij het Awex (Waals Agentschap voor Export en Buitenlandse Investeringen), waardoor u onder bepaalde voorwaarden van subsidies zou kunnen genieten voor de ontwikkeling van uw identiteit en/of uw communicatiedragers.